Швидкий
перегляд
продукції
каталог
товарів
E-Commerce Viber

Metalwork

50 anni, 1967 - 2017

Вакуум

AR Vacuum Technology

Vakuum

AR була заснована в 1975 році з метою проектування та виробництва як компонентів так і готових високопродуктивних промислових вакуумних систем. З 2022 року входить до складу Metal Work Group of Companies.

Обладнання застосовується у всіх видах промисловості та характеризується продуктивністю, якістю, довговічністю та енергоефективністю. Їхня продукція відповідає потребі оптимізувати виробничі процеси за допомогою вакуумної технології.

Досвід

Вакуум, який використовується в усіх видах процесів, галузей і секторів, є однією з найбільш універсальних, економічних і чистих технологій, які існують у сфері промислової автоматизації. AR виділяється як спеціаліст із промислового вакууму, що дозволяє їм зосередити свої зусилля на всіх аспектах цієї технології.

Проектування та виготовлення

Значна частина зусиль AR зосереджена на проектуванні та розробці нових продуктів. Кінцевий користувач стає партнером у пошуку рішень, які відповідають потребам продуктів промислової автоматизації.
AR контролює весь виробничий процес, що дає їм вигідну позицію, щоб пропонувати клієнтам понад 3000 найменувань різноманітних рішеннь для промислового вакууму. 


Відвідати сайт AR

 

Рішення

Спеціальні продукти

Спеціальні рішення для транспортування сипучих речовин, з особливою увагою до потреб фармацевтичної та харчової промисловості. Це обладнання виготовляється відповідно до специфікацій встановлення клієнта, а також вимог щодо сумісності матеріалів, умов навколишнього середовища та санітарії.

Захвати для роботів

Вивчення та виготовлення повних конструкцій для встановлення на будь-який тип робота. Готовий до пневматичного та електричного підключення.Розроблено відповідно до конкретних потреб кожного клієнта, палетування, видалення або встановлення частин, пакування в коробки тощо. Здатний обробляти будь-які предмети за допомогою вакууму, включаючи піддони, просто та безпечно.

Вакуумні підйомники

Виготовлення всіх видів підйомників для транспортування металевих пластин великих розмірів, великогабаритних шматків мармуру, бетону, пластику, скла і т.д., а також будь-яких предметів з доступною поверхнею може здійснюватися за допомогою вакуумної системи. Утримання предмета, що транспортується, здійснюється за допомогою присосок, які живляться від вакуумної станції та невеликої електропневматичної панелі, яка контролює рівень вакууму та систему безпеки.
Спеціальна конструкція цих підйомників дозволяє легко регулювати положення присосок, коли розміри об’єкта змінюються.За бажанням підйомники можуть бути підключені до електричного вакуумного насоса, що живиться від мережі, або від акумуляторів в автономній системі.


pdf icon Виробнича програма