Швидкий
перегляд
продукції
каталог
товарів
E-Commerce Viber

Metalwork

50 anni, 1967 - 2017

Історія

Metal Work в Україні
Філія Metal Work в Україні була заснована 1 грудня 2005 року в м. Львів. Згодом центральний офіс компанії ТОВ “Метал Ворк Україна” було переведено до м. Київ, де на сьогодні функціонує також і великий центральний склад компанії в Україні. Для зручності клієнтів ТОВ “Метал Ворк Україна” відкрило також регіональне представництво у м. Дніпропетровськ.
Як офіційний представник компанії в Україні ми гарантуємо своїм клієнтам: 

  • найвищу якість продукції, вироблену виключно в країнах Евросоюза
  • широкий вибір елементів промислової пневматики
  • конкурентноспроможні ціни
  • короткий строк доставки у разі відсутності продукції на складі
  • професійну технічну консультацію
  • допомогу в проектуванні пневматичних систем
  • професійне гарантійне та післягарантійне обслуговування

ПРО КОМПАНІЮ

Metal Work — промислова група, що спеціалізується на розробці, виробництві та маркетингу компонентів для автоматизації, зі штаб-квартирою в Кончесіо, провінція Брешія, Італія.
Зараз група складається з 59 компаній, розташованих по всьому світу.

Metal Work S.p.A., материнська компанія, заснована в 1967 році, поступово, але послідовно розширювала свою виробничу та комерційну структуру, щоб стати однією з найважливіших компаній у секторі пневматики для автоматизації технологічних процесів. Ми пропонуємо асортимент продуктів у п’яти лініях: приводи, клапани, блоки підготовки повітря, фітинги та компоненти для переміщення. Metal Work постійно шукає рішення та продукти, які відповідають новим вимогам ринку. Це відображається в постійному розширенні асортименту продукції та розробці нових програм і індивідуальних рішень. В останні роки пропозиція розширилася, включивши виробництво електричних компонентів і вакуумних технологій.

Зараз на підприємствах Concesio (BS) працює понад 500 співробітників, а італійська та іноземна комерційна структура складається з понад 800 осіб. З 1992 року Metal Work сертифікована відповідно до ISO 9001. У 2000 році була додана сертифікація системи екологічного менеджменту згідно ISO 14001. У 2007 році Metal Work застосувала британський стандарт OHSAS 18001 для забезпечення системи управління здоров’ям і безпекою працівників, пізніше перейшовши на ISO 45001 у 2019 році. Усі згадані сертифікати були видані німецьким органом сертифікації DEKRA ITS, акредитованим TGA. З 2016 року Metal Work також отримав сертифікат Elite, проект Borsa Italiana у співпраці з Міністерством економіки та фінансів, Confindustria та ABI, спрямований на підтримку розвитку малих та середніх підприємств.

Сталий розвиток завжди був частиною культури компанії. У нещодавно опублікованому Звіті про сталий розвиток за 2022 рік викладено методи сталого розвитку з економічної, соціальної та екологічної точок зору.